top of page

De sessies zijn voor mij super waardevol.

Als we aan de sessie werken dan voel ik mij erg veilig (vertrouwd) en comfortabel bij Loes. Ze geeft mij vooral veel nieuwe inzichten en handvatten om meer van mij zelf te gaan houden en om in mijn eigen kracht te gaan staan en dit doet Loes op een natuurlijke, gemakkelijk en plezierige manier. Ik kan Loes aan iedereen aanraden iedereen die de reis van zijn persoonlijke groei wil aangaan. 

Raffaella (38 jaar)

De sessies bij Loes hebben mij geholpen nog meer bij mezelf te blijven (en komen) en meer rustmomenten te creëren waarin ik echt even kan landen. Door haar advies heb ik een belangrijke stap gezet die nodig was om me meer bevrijd te voelen. Loes neemt je op een hele fijne manier mee op reis naar jezelf. Daarbij gebruikt ze mooie geleide meditaties en fantasierijke visualisaties.

Uit je hoofd en in je hart. Precies daar waar je wilt zijn.

Marcia (38 jaar)

Ik vond de sessies bij Loes heel inzichtelijk. Ze zette een fijne sfeer neer en ze luisterde heel goed, wat het fijn maakte om met haar te praten. Ook stelde ze goede vragen wat maakte dat ik vanuit een ander perspectief naar een situatie kon kijken. Dat was heel prettig.

Renske (23 jaar)

Recensies: Recensies
bottom of page